Een druppel
Een traan is een druppel
die een bepaalde betekenis heeft
Een traan is een druppel
Die zegt hoeveel je om iets geeft
Een traan kan komen
Van vreugde of verdriet
Een traan is een druppel
Die iedereen ziet
Een traan heeft een bepaalde betekenis
Misschien een traan van blijdschap,
Of omdat je iemand mist
Laat je tranen komen,
maar laat ze ook weer gaan
Want dan zul je pas beseffen
Dat je leeft als een grote traan