Mijn geest in hoge oorden
In een plaats vol van rust
Alleen gevoel, geen woorden
Als stond men alleen aan de kust
Mijn geest in kristallijne sferen
Ingebeelde treurwilg aan mijn zij
Niets kan mij daar deren
Altijd ben ik er vrij
Mij geest gebruikt om te helpen
Ik voel wat jij voelt, zonder 't te stelen
Laat me helpen het bloed te stelpen
Door het gevoel met mij te delen