Lieve Kristian,
We kennen elkaar nog niet zo lang,
Anders ben ik meestal verlegen en heel erg bang.
Dit is geen leugen, dit is echt waar,
Dit wist je en dat vond je geen bezwaar.
We kletsen heel veel met elkaar, lekker op icq,
Over allerlei onderwerpen, maar let op,hiervan word ik niet moe.
We hebben het over relaties, gevoelens en dat soort onderwerpen,
Dit vinden we fijn en dat laten we ook wel merken.
We hebben echt heel erg veel aan elkaar,
Zelfs smsen we geregeld, dit is eigenlijk best wel raar.
Vooral na icqen, het word dat meestal hartstikke laat,
Dat heb ik voor je over, want jij bent mijn maat.
LUV YA en jij bent diegene van wie ik hou,
Deze tekst krijg ik vaak in een smsje van jou.
Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een smsje heb,
Daar staat in : wanneer ben je weer online, weer op het web.
Dan kom ik online, of stuur een smsje naar jouw telefoon,
Dit eigenlijk best wel raar, een beetje ongewoon.
We hebben elkaars stem nog nooit gehoord of elkaar gezien,
Laten we dat ook maar niet doen, anders denk je, wat een BOERENTRIEN.
Het contact dat we hebben is al goed vinden wij,
Anders stonden we al lang aan elkaar zij.
Ik ben blij dat ik je heb leren kennen,
Ook al was het voor mij even wennen.
Maar wij twee passen bij elkaar,
Dit klinkt misschien vreemd, maar het is wel waar.
We hebben een vriendschap op internet opgebouwd,
Ik wil je nooit meer kwijt, wil dat je dat onthoud.
Dit houd geen stand, dat zegt men,
Nou lieve krissie, weet dat ik er altijd voor je ben.
Dit wilde ik even tegen je zeggen,
Meer hoef ik je ook niet uit te leggen.
Je weet dat ik je vertrouw en jij mij, we hebben in elkaar veel vertrouwen,
Daarom wil ik even zeggen, dat ik altijd van je zou blijven houden.
Wel als vrienden weliswaar,
Daarom dit gedicht, als vriendschappelijk gebaar.
LUV YA, MORE THAN ANYONE!!
DIKKE ZOEN JANNIE!!!!!!