Ik.
Ik voel me zo alleen,
Een blok aan ieders been.
Een ieder die ik tegen kom,
Waarom nou ik,
Waarom ben ik nu niet geliefd,
Ik wil het weten, alsjeblieft.
Waarom nou ik?
Ik voel me zo eenzaam,
Niemand die mij mag
Ik wil iemand,
Iemand met een lach.
Ik wil kunnen huilen,
En even kunnen schuilen.
Ik wil een lach op mijn gezicht,
Maar met mijn gewicht....