Gebarsten,
terecht.
Ik heb geen recht van spreken.
Het blijvende beeld,
nu,
nog niet verloren.
Stilaan afgenomen.
Ik,
hier verrot
achtergelaten.
Waarheid
die ik nodig heb.
Naïeviteit?
Men lichaam wordt verscheurd,
zo in stukken verbrijseld
en alleen achtergelaten...
De essentie van...