een huisdier dat kan je het meest vertrouwen,
ze liegen je niet voor,en zullen oprecht van je houwen.
ze zijn je dankbaar voor het leven,
maar vooral dankbaar voor de liefde die je ze hebt gegeven.
zo trots als een pauw,
dat ze zo'n lief baasje hebben namelijk jou
ze zijn tevreden met al het eten,
en zijn blij dat je ze niet zal vergeten.
een hond zo geliefd met zijn trouwe ogen,
zouden zijn baasje nooit hebben voor gelogen.
ookal zou je huisdier naar de hemel gaan,
ze zouden in je hart altijd blijven bestaan