soms wou ik dat ik ontzichtbaar was
dat niemand iets van me zag,
geen traan of lach
maar steeds als ik zo wil zijn doet het van binnen een beetje pijn
ik weet niet waarom
maar er is zoveel wat ik niet weet
ik weet soms niet eens meer hoe ik heet
mijn naam word nooit genoemd,
zo belangrijk ben ik niet
ik word ook nooit beroemd,
maar dat doet me geen verdriet
ik ben wie ik ben
en dat weet iedereen die ik ken
soms een beetje raar,
maar sta vaak voor iedereen klaar
ik heb met mezelf leren leven
en kan veel warmte aan iedereen geven
doe je soms domme dingen
probeer dan je zelf weer te bedwingen
kijk er op terug met goede moed,
en doe het dan nog een keertje, alleen nu goed.