Hoeveel keer heb ik niet gezegd
dat ik je liefheb.
Hoeveel keer heb ik niet gezegd
dat jij de enige in mijn leven bent.
En toch geloof je me niet,
waarom, dat weet ik evenmin.
Maar één ding weet ik zeker:
Ik zal blijven vechten,
blijven vechten voor jou liefde,
blijven vechten voor je vertrouwen,
blijven vechten voor jou...