Mijn ziel en zaligheid
Met tederheid zal ik schrijven
deze geschreven woorden
die mijn kinderen toebehoren
zij zijn mijn ziel en zaligheid
mijn dag van werken mijn vrijetijd
Mijn lach, mijn hart, mijn tranen
mijn hemel, mijn dromen
het moment dat ze ter wereld kwamen
zullen zij mijn kracht blijven
de grootste toevoer van mijn schrijven