Een vriendin die je in de steek laat...
Dat doet pijn!
Want zij zou er voor jou altijd moeten zijn
Ik weet het
'altijd' is een groot woord
Maar iedereen weet dat het zo hoord
Ik voel me leeg vanbinnen
Er is dus maar 1 goede raad:
STA VOOR JE VRIENDINNEN ALTIJD PARAAT !!!!