Je hebt er altijd heel veel
Maar er zijn er een paar die uitblinken
Dat zijn je echte vrienden
Die je steunen als je het makkelijk heb
Maar ook als je het moeilijk heb
En als ze iets voor je doen verwachtte ze niks terug
Want wat ze dan doen
DOen ze omdat ze om je geven
Dat doen ze omdat ze je vrienden zijn
Die andere zijn zogenaamde vrienden
Ze willen je als vriend omdat ze niet alleen willen zijn
Of je alleen te gebruiken
Iedereen heeft vrienden
Of je ze verdient of niet je hebt ze
En als je ze hebt moet je blij wezen
Want vriendschap is een bijzonder en duur geschenk
Als je vriendschap heb raak je die niet kwijt
Want vriendschap staat getekend in het leven