Ik heb 1 beste vriendin
Ze heet Jessica Janssen
En ik ben er harstikke blij mee
Weet je waarom
Omdat ik bij haar kan komen als ik het moeilijk heb
Maar ook als ik het makkelijk heb
Ze luistert altijd naar mij
Ook al interseert het haar niet
Ze geeft me het gevoeld dat ze voor me klaarsta en dat het haar wel interseert
Haar vriendschap staat getekend in mij leven
Ik ben blij dat ik haar ken al zowat heel me leven
Want zoals zij
Is er geen betere vriendin
En hopenlijk mag ik lang van haar vriendschap genieten
Jessica deze gedicht is voor jouw omdat je al 15 jaar mij steun en toeverlaat ben en je weet je kan ook altijd bij mij komen ik hou van je als een vriendin en hoop je ook nooit te verliezen