Je kan niet zonder ze
Ook al haat je ze af en toe
Toch ben je blij dat ze er zijn
Hun geven je ongemerkt toch liefde
En je sluit ze in je hart
Omdat ze dierbaar zijn
Je moet altijd blij zijn dat je ze hebt
Want er zijn er zat die ze niet hebben
En die wouden dat ze een familie hadden
Dus respecteer je familie zolang als je leef
Zodat je later geen spijt heb
Ze geven om je dus laat blijken dat je hetzelfde voelt
Ze zullen je hun hele leven dankbaar blijf
dit gedicht heb ik gemaakt omdat ik best wel moeilijke tijden met de familie heb gehad maar toch steunden ze me en zijn van me blijven houden ik hoop dat ik later geen spijt krijg maar ik weet nou dat ze van me houden