Klasgenoten heb je totdat je 19 ben
Sommige mag je
Sommige haten je
Je kan niet zonder ze want dan is je leven een stuk saaier
Sommige klasgenoten worden vrienden en die blijven heel je leven bij je
Andere klasgenoten verdwijnen zodra school afgelopen is
Maar toch hou je van ze onopgemerkt
Ook al maken ze je het leven zo zuur
Maar als ze te komen overlijden heb je veel verdriet
Ik zeg dit uit eigen ervaring
Ik heb klasgenoten meegemaakt die ik nou niet meer wil kennen
Maar ook klasgenoten die ik nooit zal vergeten
Bij mij is er ook een klasgenoot overleden die ik eigenlijk niet mocht
Maar heb superveel verdriet gehad
Dus waardeer je klasgenoten zolang je bij ze in de klas zit
Ook al laten ze het niet merken ze houden van je
ONTHOU DAT