Neem nu even de tijd
hiervan krijg je vast geen spijt
Ik sta nu op de wacht
tot hij je nog is verkracht.
laat je verkachten zonder condoom
dit wordt niet zijn beste droom
Dan is het de laatste keer geweest
dat iemand je behandelt als een beest.
Daar zal ik voor zorgen
wacht maar af en bekijk het morgen.
Kheb al veel om je mede te dele
je gaat ogen treke gelijk een schele.
We hebben niet veel te verliezen.
tijd om alles in te pakken in je valiezen.
je toekomst en geluk zijn verzekerd
kmaak je mooi langzaam maar zeker!
gedaan met bliksem en donder
wij verrichten een wonder
ik laat het nog wel is regenen maar...
regenen van geluk ,het wordt weer klaar!!!!
x