JIJ
Het begon allemaal ongeveer 1 jaar geleden
Mams en ik zaten in de auto
Mams praatte tegen iemand en jij en je vriend
Fietsten voorbij
Jullie keken, allebei
Ik keek terug, oogcontact
Ik kende je vriend, maar jou, misschien één enkele keer gezien
Stiekem gluurde ik over mijn schouders
Jullie keken OOK terug, oogcontact
Toen kwam ik je al fietsend tegen wanneer wij je
Voorbijreden met de auto
Je keek, ik keek terug, oogcontact
Daarna kermis (vorig jaar)
Je zat daar
Met je vrienden aan de botsautootjes
Ik reed en keek, jij keek terug, oogcontact
Gisteren
Jij op je brommer
Ik in de auto
Ik had je lang niet meer gezien
Dus ik keek
En
je keek terug, oogcontact
JIJ
Ik kom je overal tegen en had al ALTIJD oogcontact, maar
Ik weet niet wie je bent, waar je woont
Ik ken niet eens je naam
Volgende week kermis
Oogcontact?