vaak.........
is vriendschap inniger,
dan je had verwacht.
je voelt dat je leed,
oprecht word verzacht.
vaak..........
zie je een koe die lustig graast,
en je bent echt verbaast.
omdat je de natuur nog helder ziet,
zonder de schemering van verdriet.
vaak...........
besef je dat ze jou toch zien als mens,
en niet als gestoord of een onmens.
je zet je hart dan open,
en begint weer te hopen.
en dan..........
begin je stilletjes te leren,
en alles te relativeren.
dat er toch nog dingen bestaan,
waarmee je verder kan gaan.
§linda§