Ik vlucht
in gedachten
heldhaftig ontvlucht
ik mijn gedachten
zoekend naar wolken
in een wolkenloze lucht
dromend over hoge bergen
waarnaar ik vlucht
om te kunnen ontsnappen
aan gedachten
ze vormen de wolken in de lucht
van mijn gedachten
waar zon is gevlucht
voor mijn donkere gedachten.