mijn god, ik heb zoveel te vragen
k weet niet waar ik beginnen moet,
doch eerst wil ikvergif nis vragen
dat u mij lang niet heeft ontmoet
in uw huis, geknield, gebogen,
u dankend voor alles wat u gaf;
k was uw aanwezigheid vergeten...
ik weet het ik verdien uw straf,
maar ik ken ook uw mededogen
"roep mij aan en ik hoor mijn kind"
zal ik mijn vragen dan herhalen?
u kent ze toch, mijn grote vrind?
ik weet dat miljoenen mensen smeken
en u, u verleent uw willig oor.
k voeg mijn vragen bij al die and ren
en bid en smeek u, god verhoor
toch eindelijk al mijn hartewensen;
een baan en een man op wie ik wacht
bij voorbaat dank ik u voor alles
en wens ook u een goede nacht...