Porreke, mijn lieve schat
op jou heb ik jaren gewacht
samen hebben we dikke pret
zonder tommeke of met
khoop dat we lang nog samen zullen zijn
zelfs stap ik van de verkeerde trein
ik ben in een humoristische bui
maar dat heb ik van een ajui
ik wou dat ik gisteren bij je was
dat ik bij je dans
maar het was geen waarheid
het is mijn eigen domheid
maar wacht tot in september
dan samen feest!
samen....
ik hou van je schat
van mijn oprecht hart!