gevormd uit haat
prikkelen ze haar ziel
en doorwateren ze haar gedachten
zij word slapper
na elke traan
die danst in haar ogen
en wacht om te ontspringen
als een waterdruppel
die kletsend tegen haar neusvleugels valt
en glijdend haar lippen raakt
waarna ze haar vingers streelt
als zij haar wangen droogt