in mijn dromen
is de liefde gaaf en onverdeeld
een bezit dat niemand van me steelt
verzonken in mijn rust
werd ik zo van onze band bewust
heb je in mijn dromen bemind
en gelachen om het spel van zon en wind
verzonken in mijn onrust
zo ervan bewust
verzonken in de wereldmist
de namen, wij, uitgewist