ik zet een mes op mijn arm
huilend in het donker..
zit ik daar, armen bloedend.
nog even volhouden, je bent er bijna vanaf.
ik houd mijn arm gestrekt,
en snij ermee naar boven.
ik schreeuw van de pijn.
ik bden slecht, ik wil weg, ik haat mezelf.
ik knijp mijn hand tot een vuist,
en snij naar beneden.
tranen rollen over mijn wangen.
ik verdien niet te leven, IK DOE ALLES FOUT.
ik ga op mijn knieeen zitten,
en kijk trillend naar mijn arm.
stemmen in mijn hoofd hoor ik roepen:
"nog een paar sneden, dan ben je verlost, nog even..... en je hoeft niet meer te lijden"
ik zet het mes op mijn arm...
ik snij naar beneden "IK HAAT MEZELF" naar boven "IK DOE ALLES FOUT"
naar boven.."IK WIL DOOD....DOOD...DOOD!!!!!!