Mijn vriend (tekke)
Speciaal voor een vriend dit rijm,
het kon geen toeval zijn,
dat ik je leerde kennen
die avond op de chat,
daarom dat ik dit opteken.
Was ik de weg kwijt,
Dan gaf jij mij een teken.
Het lot of was het iets anders,
in ieder geval “jij” was anders.
Je was de vriend die mij wou helpen,
mijn innerlijke pijn te stelpen.
Het leek als voelde je dat aan,
dat ik verdrietig was,
zelfs al kende je me pas.
Je was voor mij een steun.
Bij jou kon ik mijn gevoelens uiten,
kon ik me niet meer afsluiten.
Je brak door de muur in een wip,
dankzij jou weet ik,
dat er lieve chatvrienden bestaan.
Van annie