Lieve Oma,
Weet dat ik u nooit vergeten zal
Ook al ga ik nog door zo'n diep dal
Weet dat ik altijd van u zal blijven houden
In den hitte of in den koude
Ik weet dat u graag bij opa wilde zijn
Nu is uw wens uitkomen
Ook al is dit voor ons niet fijn
Dit was waar u na de dood van opa altijd van bleef dromen.
Lieve oma ik hou van u en wie weet tot ziens.