De blik in je ogen
Wanneer je me ziet
Gaat dwars door alles heen
Ik zou uren aan je lippen willen hangen
Om toch maar alles over je te wete te komen
Eindelijk je naam weten
Zodat ik op je kan roepen
En dan 'ns lief lachen
Weten waar je woont
Zodat ik je 'ns met een bezoekje zou kunnen verrassen
De nummer van je gsm
Zodat ik je kan overstelpen met berichtjes
Dwars door alles heen
Gaat de blik in je ogen
Wanneer je me ziet