Tot de laatste noot
als een smeekbede
voor iets dat niet meer kan.
Tranen vloeien in overvloed
een drang naar haar toe,
zoek ik naar antwoorden
op mijn laatste vragen,
die zij alleen maar kan antwoorden.
Angie liefste,
Geef me alstublief het antwoord.
Want ik kan er echt niet meer mee om gaan.
(Beste medefreaks, wees niet bang dat ik de hand aan me zelf zou slaan. Want ik heb vele schatten waar ik van hou. Speciaal voor Prutske. Maar het was een gedicht dat ik maakte, om verdriet af te schrijven)