"Alleen in mijn Graf"
Helemaal alleen in m’n eigen graf.
Met als enige metgezel mijn eigen gedachten,
zij die me zelfs nu nog weten te martellen
en te kwellen.
Terwijl duisternis
steeds dichterbij lijkt te komen
begin ik steeds meer te hunkeren
naar alles wat had kunnen zijn.
Begin ik nu mijn verstand te verliezen?
Draai ik nu door ?
Is dit nu wat mij te wachten staat
na mijn aardse leven ?