Lieve Sparky
Nooit meer hoef je pijn te voelen
Je hebt zo hard gevochten maar het ging
echt niet meer. Jij wou nog wel,
maar je lichaam niet meer
Waar je nu ook bent, jij blijft altijd in mijn gedachte
Altijd zal je mijn kleine ventje blijven
Ik hou van je en blijf dat altijd doen
Ik mis je lieverd!!!
Veel liefs van Joyce