Een paar woorden.
Twee woorden.
Had ik ze maar teruggenomen,
als ik wist wat voor problemen er van gingen komen.
Het spijt me,
als ik kon nam ik ze terug.
Schreeuw niet zo,
dat maakt het erger.
Ik wist het toch niet?
Sorry,
Als ik
Kon
Nam ik ze terug.
Als ik dat maar kon....