HIJ,
HIJ, HIJ IS DEGENE DIE NAAR ME LUISTERD
1000 KEER OPNIEUW ALS HET MOET
HIJ, DEGENE DIE ME WEER AAN HET LACHEN MAAKT
HIJ, DEGENDE DIE ME GELUKKIG MAAKT
HIJ, HIJ IS ER MET ZIJN SPECIALE LACH
HIJ, DIE ALLES VAN ME MAG
HIJ, ZO LIEF ZO MOOI
HIJ, ZO ALLES WAT IK WIL IN MIJN LEVEN
HIJ, ZO SPECIAAL ZO BIJZONDER
HIJ, DAAR KAN IK NIET MEER ZONDER
HIJ, IEMAND WAAR IK VEEL VAN HOU
HIJ, DIE ER GEWOON IS
HIJ, DIE LACHT MET MIJN DOMME OPMERKINGEN
HIJ, DIE ME EENS GOED VAST NEEMT ALS IK HET NODIG HEB
HIJ, HIJ IS GEWOON MIJN LIEVE SCHAT
LIEFS, KARENSE
X X X