De zon en de maan,
Ze leven elk apart
Maar hebben één bestaan
Dat mooie heelal
Zal nooit vergaan.
De zon met al haar warmte
Verwarmt ieders hart
En tovert als het kan
Een glimlach op ieders wang
De maan die geeft het licht
In alle duisternis
Samen me de sterren
Als ieder met zen dromen bezig is.
Dromen van een vriendschap
Zoals de zon en de maan
apart en toch tesaam
Zal dit ooit vergaan….