Die zwarte gedachte die boze droom……….
Die zwarte gedachte die boze droom,
het is als een nachtmerrie,
ze komt en ze gaat,
als de storm en de wind…………
Die zwarte gedachte het is geen droom,
het is er echt,
en overheerst mijn gevoel,
mijn gevoel voor het leven…………….
Die zwarte gedachte ik wil ze niet meer
maar ze is te sterk,
of ik ben te zwak,
laat ik haar toe ze neemt mij ……………..
Die zwarte gedachte ze doet met mij,
wat ze wil,
dan zie ik niet meer,
het licht van het leven……………..
Het licht van het leven,
zo eindeloos ver,
waar is toch die blijdschap
en al die vreugde…………..
Soms vind ik dat niet,
en ik zoek en ik zoek,
en al wat ik vind,
is die zwarte gedachte…………..
annie (geschreven deze winter)