Lven met vreugde, leven met pijn.
En nu, nu is alles voorbij.
Die 13e mei staat in ons geheugen gegrift.
Ieder heeft wel iemand die die mist. die zwarte zaterdag, die dag dei voor velen van ons begon met een lach. dierbaren overleden of nog steeds vermist. De vele antwooden waarnaar je gist. Onzekerheid die niet weg te nemen is of het "waarom"wat niet te verklaren valt. Waarom, waarom, waarom dat is de vraag die door ons hoofd heen maalt het waarom dat nu iedere minuut door ons raast en vanaf nu in ons leven bestaat.
Wie zorgt ervoor dat iets of het leven zo snel vergaat?
mirthe