Twee Fonkelende * Sterretjes *
Hoog in een Heldere Nacht.
Twee Lichtjes die Stralen..,
Elke keer als Jij naar Mij Lacht.
Kooltjes die Gloeien..,
Van Boosheid of Verdriet..,
Vol Vuur en zo Vol van Leven..,
Als je Verteld..,
En Echt Geniet.
Twee Ogen..,
Soms Droevig..,
En Soms Gevuld met Pijn.
Ze Vertellen Meer dan Woorden..,
Zodra je Kijkt In die van Mijn..!!
**********************************