Vanuit het donkere niets gekomen
Kwam zij plots mijn saaie leven in
Ik had er niet meer van durven dromen
Ze geeft mij kracht en nieuwe zin
Ik hoor niets en ik zie niets
Maar ik weet zeker dat zij er is
Want op mijn netvlies staat zij voor me
Ze ziet mijn wereld en wat ik mis
Ze stuurt me bloemen en verhalen
Ik zie haar stralen van geluk
Ze laat me in haar ogen dwalen
Ze brengt me helemaal van mijn stuk
Waarom ben ik zo gelukkig
Waarom voel ik me zo vrij
Ik ben zo vrolijk, nee niet meer nukkig
Het is ongelofelijk, maar dat doet zij