Ik kom naarje toe :
Glijdend over de wolken van de geest
zal ik naar jou komen .
Dan vieren we samen feest
dat is goed mee genomen .
De nimfen zullen dansen
voor jou , en ook voor mij
De engelen brengen kransen
ze maken ons ontzettend blij
Met een wens van voorspoed
voor het nieuwe jaar .
En dat doet een mens goed
we houden van elkaar
Pramodah .