ik probeer te vergeten
----------------------
Ik probeer al het verleden achter me te laten maar telkens weer kom ik er op terug het pijnlijke, het gevoelige , het kwetsbaare in mij , je hebt me diep telleurgesteld maar toch, toch wil ik je niet kwijt je bent een vriend waar ik voor door het vuur ga al wil ik meer en jij wilt vriend , ik zal proberen te vergeten , vergeten wat er allemaal is gebeurt en het maar houden bij flirten en amuzeren met jou , gewoon het gevoel jou bij me te hebben dat is wat ik wil , het gevoel je nog te voelen , proeven , ruiken en gebruiken , niet gebruiken langs de slechte kant , nee gebruiken als vriend samen bij jou ik kan nog maar één ding vragen Waarom hou ik dan nog van jou als dit alles is wat jij wou ?