Razend
¨¨¨¨¨¨¨
Ik ben razend kwaad omdat je zegt
dat een tweede kans niet bestaat.
In plaats van eerlijk te wezen
nee telkens weer met andere uitvluchten
gaan racen.
Alles om mij niet verdrietig te krijgen,
maar dat is al lang gebeurt en denk ik in
mijn eigen jij neurt.
Dan vraag je mij nog :
Wat vind je van mijn broer ?
Vind jij jezelf nu toch zo stoer ?
Als je van me af wil zeg het dan
want ik vind dat je nu echt wel zagen kan.
En als ik nog één ding mag zeggen
Ik kan mijn liefde voor jou heus niet verleggen.
°foor Andrew°