Voor altijd eenzaam
Ik zag jouw gedaante
Keek diep in je ogen
Daarachter schuilden tranen
Had ik ze kunnen drogen?
Je lichaam zat daar
Maar je geest was er niet bij
Ik kon alleen maar raden
Jouw gedachten waren een raadsel voor mij
Of zag ik het verkeerd
En werd jouw afstandelijkheid
Veroorzaakt door verdriet
Van je simpele eenzaamheid?
Bestempeld als raar persoon
Omdat je bent wie je bent
Genegeerd door de mensen
Ze hebben je nooit echt gekend
Daarvoor is het nu te laat
Je bent er niet meer
Je stapte uit het leven
Jij krijgt de kans nooit weer
Raar mens met een zinloze daad
Zo wordt jij nu herinnerd
Eenzaam zul je altijd blijven
Was dat de bedoeling, was het dat waard?