Wat betekent liefde in je leven?
Is het een stukje nemen
en een beetje geven?
Waarom doet het mij altijd wenen?
...
Ik zou gelukkig moeten zijn
Heb de liefde van m'n leven gevonden
Maar waarom doe ik dan zoveel water bij de wijn?
Waarom denk ik dat hij door de hemel is gezonden?
...
"Ik wil terug zijn zoals vroeger
Vrij en onbezonnen" denk ik soms
Maar dan slaat de eenzaamheid toe
En voel ik me weer ongelukkig