Het verwerken is nu echt begonnen
want mijn geest die vecht zich dood
en ook mijn lichaam is in oorlog
mijn ogen leeg en avondrood
Nooit had ik het vermoeden
dat dit zo'n erge pijn zou doen
dat je zo diep zat, mijn lievelinge
door wat gedichtjes en een zoen
Ik probeer je nu een plaats te geven
ik doe hier echt veel moeite voor
het moet me lukken, ik moet dit winnen
anders ga ik eraan onderdoor
Ik vind de diepte in het water
En zoek mijn zeemeermin in zee
Ik ga op zoek naar mooie schelpen
zo mooi als jij, ik neem je mee
We zweven samen heel geruisloos
over ons koralen paradijs
Ik voel je bij me en ben gelukkig
zo kan ik door met mijn grote reis