iK WENS ALLE LEZERS VAN
WEBGEK FIJNE DAGEN EN EEN
CREATIEF EN SUCCESVOL 2001.
WIL
VANDAAG
Je kijkt vooruit,
terwijl gedachten
gisteren spelen,
met woorden van vandaag.
Ze kwamen allemaal,
voor de sfeer
uit het verleden,
in gezelligheid van heden.
Je draait en
kijkt over je schouder.
Ziet weer dat laatste feest.
Oneerlijkheid in blikken,
vertrouwen dat ontbreekt.
Kijk nu maar om.
Terwijl gedachten toekomst maken,
verzamel jij verdriet en troost je
met emoties die je raken.
Herinneringen komen.
Geef ze plaats, verdring ze niet.
Zo ook je kansen en je dromen
die je zomaar lopen liet.
Kijk in gedachten,
wat je vandaag verwacht.
Het is de gisteren van morgen
die van je komen mag.
WIL MELKER
25/12/2000