gaan gaan gaan
even dobbelen
en weer gaan gaan gaan
even dobbelen
en op de rug van de gans verder
dat heb je nu eenmaal
met die vernieuwde versies
je komt niet meer in de put
maar kwijlend op de bank van de 1e klas
terug naar het begin
even dobbelen
en weer gaan gaan gaan
slapen
en op de rug van de gans verder
dat heb je nu eenmaal
je hoeft geen beurt meer over te slaan
je wordt badend in je zweet wakker
want het is nog lang niet uitgespeeld