Je hebt me teveel gekwetst
Ik gaf om je , zag je graag .
en stond altijd met m'n groot hart klaar.
Had je problemen of moest je wenen,
Je kon m'n hart altijd even lenen.
Maar daar maakte je misbruik van,
Je profiteerde ervan ,heel lang.
Je speelde met m'n gevoelens,je brak m'n hart.
Je had me helemaal in je macht.
Maar dat is over,al enkele weken,
je zal nog bij mij komen smeken.
Het is gedaan,je moet me begrijpen.
Ik zal niet meer naar je omkijken.
Je hebt me teveel pijn gedaan,
Het is nu over, voorbij , gedaan...