Een wereld gaat voor je open.
Je gaat eerst kruipen en dan lopen.
Je leven is begonnen.
Maar het zal jaren duren voordat je alle obstakels in je leven hebt overwonnen.
Vreugde en tegenslag zul je op je weg tegenkomen.
En van geluk kun je misschien alleen maar dromen.
Vele dingen kunnen zich ook tegen je keren.
Toch zal je van alles wat je tegenkomt in je leven moeten leren