Opnieuw
Zou ik dit leven willen overdoen?
Ja graag, meteen.
Zou ik dan alles willen veranderen?
Nee, alles hetzelfde laten zoals voorheen.
Waarom dan toch willen overdoen?
Tja, dat blijft een vraag.
Als ik dan toch niks verander.
Misschien omdat ik me aan iets anders niet meer waag?