je kunt naar een ander gaan,maar niemand zal ooit zo zuiver
van je houden als ik, zo compleet.
jouw geluk is voor mij belangrijker dan het mijne.
alles wat ik in me heb,vanuit iedere cel in mijn lichaam,
draag ik aan jou over.
en als ik mezelf overschat,doe ik dat om voor jou meer
waarde te krijgen, omje nog gelukkiger te kunnen maken.
Jouw prutske