bang-verlaten.
Ik ben bang om nog iemand te vertrouwen
in het diepste van mijn hart.
Ik ben bang om te geloven dat de waare
om me wacht.
Ik ben bang om te voelen die tranen
die de laatste tijd zoveel in me op komen.
Ik ben bang om te denken dat ik nog zoveel
voor je voel.
Ik ben bang om te leven, om te leven zonder
iemand want ik , ik kan niet alleen zijn
ik heb altijd iemand nodig om me heen en dan
voel ik me nu tenminste niet van steen verlaten
door jou , verlaten door alles wat me opwacht
verlaten waar een nacht van dacht verlaten door
al die mannelijke wezems en de waare zal ik je ooit nog vinden ?