Ik weet dat ik nu alles kan vertellen
Vertellen over wat er is gebeurd,
wat er scheelt en wat ik doe
Doe en zelfs helemaal niet doe
Maar toch ben ik bang
Bang voor wat er komen zal,
bang voor de gevolgen
de gevolgen die jij mij op het hart drukt
en die ik niet kan begrijpen
ik kan niet en ik wil niet
begrijpen wat je zegt
je zegt dat ik moet opgenomen worden
als ik zo doorga
Dus zal ik toch tg jou moeten liegen
Liegen in plaats van waarheid te vertellen
Want als ik de waarheid zal vertellen
Wil je een dokter bellen
Bellen en vertellen dat ik niet meer eet noch slaap
Je wilt ook meegaan, dat is lief
Maar dat wil ik allemaal niet
Ik wil gerust veel eten en slapen
Maar als ik eet, moet ik overgeven
Mijn buik doet pijn en ‘k voel me niet goed
En als ik lig, moet ik piekeren
Want dan komen er weer dingen boven
Dingen die ik zolang heb verzwegen
Verzwegen omdat ze pijn doen
Verzwegen omdat ik bang ben
Verzwegen omdat het me verdriet doet
En daardoor kan ik weer niet slapen
Dan kom ik bij jou vertellen
Dat het weer niet goed met me gaat
Dan ben ik blij het te kunnen vertellen
Want je luistert
Maar dan is het al te laat
dan val ik flauw
Dan lig ik op de grond
Moe en helemaal leeg zonder energie
Gelukkig weet jij wel hoe het komt
Jij blijft me troosten en zeggen dat het niet te laat is
Dat ik er nog iets kan aan doen
Maar daar geloof ik niet meer in
Ik ben verkracht
En dat kan niet meer ongedaan gemaakt worden
M’n ouders haten
En daar kan niemand iets aan veranderen
M’n papa die is ziek
En de dokters kunnen hem niet genezen
Ik heb een goede vriendin verloren
En die komt niet meer terug
Wat gebeurd is, is gebeurd
En dat kan ik niet achter me laten
Ik moet te veel denken
En nu voel ik me schuldig
Schuldig omdat ik tg jou ga liegen
Sorry maar het kan niet anders